פרוייקט

דירת דופלקס

מיקום

גבעתיים

הדיירים

זוג+2

חדרים

4

מ"ר בנוי

135

הדירה שהיתה צבעונית בטירוף לא התאימה לאופי הדיירים, המטבח הרגיש לא מנוצל, הסלון היה קטן מדי וסידור חדר השינה של ההורים היה לא נח. 
עם תקציב מוגבל הוחלט להתרכז בעיצוב הסלון והמטבח, לשפץ את חדר הרחצה בקומה העליונה, לתת דגש לנגרות מותאמת וניצול של כל פינה, להישאר עם הריצוף הקיים, חדר הרחצה הכללי ועם ארונות הבגדים שהיו כבר בדירה ולהשאיר את המיטות שהיו להם. 
עם קצת השראה מדירות יפניות תיכננו בדירה יחידת נגרות מקצה אחד שלה ועד הקצה השני. נגרות שמכילה בתוכה מטבח, ספסל (עם איחסון כמובן) לפינת האוכל ושידת טלויזייה. הכל ביחידה אחת המשכית. 
בסלון הזזנו את מיקום הטלויזיה וביטלנו את הנישה שהיתה בו, כך הגדלנו את אזור הישיבה ומיקומנו את הספה כך שמי שיושב בספסל המרופד שבפינת האוכל בקשר עם היושבים בסלון. 
נבחרה צבעוניות עדינה ונעימה המתאימה לדיירי הבית, גוונים כחולים אפורים וסגולים, משולבים עם עץ בירץ, בדים רכים, משטח אבן קיסר לבן עם גידים שחורים ואריחים לבנים. 
בשביל לא להזיז נקודות תאורה אך להוסיף תאורה לדירה עיצבנו גופי תאורה שנמשכו מנקודת מאור אחת ופוצלו לנקודות שונות בדירה. 
בחדר השינה של ההורים הזזנו את מיקום המיטה כך שיכנסו שידות בצדדיה, מעליהם ניתלו גופי תאורה דקורטיבים מיציקת טארצו'. הדבקנו טפט על דלתות הארון וצבענו את החדר בגוון אפרפר. 
החדר בקומה העליונה הוסב לחדר רביצה/ סלון נוסף עם ספה מודולרית שיכולה להפוך למיטה לאורחים. תוכננו תשתיות לכך שהחדר יהפוך לחדר שינה של ההורים בעתיד. חדר הרחצה שצמוד לו התפנק במקלחון גדול ומרווח עם ספסל קוריאן, ריצוף כחלחל, נגרות מעץ בירץ, משטח קוריאן ומעליו כיור מונח משיש אפרפר. 
תהליך השיפוץ מרגע פגישתנו הראשונה עם הלקוחות ועד סיומו ערך כמעט כשנה עם מעט עיכובים תודות לסגרים שהביאה איתה מגפת הקורונה. אנחנו שמחות על התהליך, על התוצאה ובעיקר על הלקוחות המרוצים שנתנו את מחמאת המאה כשבסוף שאלו "למה זה נגמר...?"

  • Facebook
  • Instagram

בלית מזור 052-5859991     belit@domadesign.co.il  

 יעל סגלי  050-5526732      yael@domadesign.co.il